Tuotekentässä voit tehdä tilauksen näin:
*ilmoita tilattava kappalemäärä
*painatustiedot
*liitä painoaineisto
*ilmoita sähköpostiosoite ja yhteystiedot
*paina keltaista isoa "Lähetä>"-nappia
*saat sähköpostiosoitteeseesi heti ilmoituksen, että tilauksesi on vastaanotettu

Tilauksen saatuamme kysymme sähköpostitse tai puhelimitse mahdollisesti vielä tarvittavat lisätiedot ja tarkennukset, jonka jälkeen lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostitse.

Tämän jälkeen lähetämme n. 0 – 2 työpäivän kuluessa digitaalisen värillisen tuotteeseen asemoidun vedosehdotuksen nähtäväksi/hyväksyttäväksi.
Tarvittaessa vedostamme uudestaan useammankin kerran ilman mitään lisäkustannuksia, kunnes vedos on mieleinen ja voit sen hyväksyä. Hyväksyntäsi saatuamme siirrämme tilauksesi tuotantoon.

***

Sivustomme tuotehinnat sisältävät ns. peruspainatuksen tuotteeseen yhteen kohtaan niin pienissä kuin hyvinkin suurissa kappalemäärissä. Painotyön aloituskustannus on 50,- ja jatkotilauksissa 25,-.
Mikäli tarvitset esim. useampia painovärejä, painatuksen useampaan kohtaan tuotetta yms., niin pyydä tarjous joko nettilomakkeen kautta, puhelimitse(p. 050 543 8140/myynti tai p. 044 294 4811/tukkumyynti ja myynti) tai sähköpostitse: info@kuusnelonen.fi. Hintoihin lisätään alv 24 %, makeisissa alv 14 %.

Toimitusehto on vapaasti asiakkaalla perille jaettuna yhteen osoitteeseen Suomessa eli toimitus on ilmainen. Jakeluosoitteen tulee tällöin olla avoinna arkisin ns. toimistoaikana.

***

Tuotekentässä voit siis tehdä myös tarjouspyynnön samalla tavalla kuin tilausta tehtäessä.

Tarjouspyynnön saatuamme lähetämme tarjouksen sähköpostitse ja tarvittaessa lähetämme myös ilmaisen tuotenäytteen nähtäväksi.

Voit myös tehdä tilauksen tai tarjouspyynnön puhelimitse(p. 050 543 8140/myynti tai p. 044 294 4811/tukkumyynti ja myynti) tai sähköpostitse: info@kuusnelonen.fi

Huom! Nettilomake-toiminto toimii vain asioitaessa IP-osoitteista, joiden palvelin on Suomessa. Mikäli IP-osoitteesi palvelin sijaitsee ulkomailla, pyydämme lähettämään tarjouspyynnöt ja tilaukset sähköpostitse info@kuusnelonen.fi tai soittamalla p. 050 543 8140/myynti tai p. 044 294 4811/tukkumyynti ja myynti. Em. esto on olemassa roskapostirobottien "tunkeilun" estämiseksi.