-Vaihda kuvia klikkaamalla
-Suurenna klikkaamalla isoa kuvaa

Gildan 5000 Heavy Cotton Ladies t-paita, värilliset- MERKILLISEN EDULLISESTI-eettisesti valmistettu turvallisista materiaaleista

-eettisesti ja valvotusti valmistettu(< WRAP worldwide responsible accredited production) valvotusti turvallisista materiaaleista(< Öko-Tex Standard 100), lue täältä Gildanin vastuullisuudesta tarkemmin: http://www.genuinegildan.com/en/
-100 % puuvilla, paino n. 180 g/m2 ; joissakin erikoisväreissä on mukana polyesteria, tarkemmat tiedot saatavilla pyynnöstä
-naisellinen leikkaus, matala kaularesori, sivusaumat
-saumanauha niskassa olkapäihin asti, tuplasaumatut kaularesori, hihat ja helma
-katso värit ja niiden PMS-sävyt suurentamalla tuotekentän värikartta: 17 eri väriä
-koot S-XXL
-katso mm. kokotaulukko täältä

50 kpl á 4,26
100 kpl á 3,71
200 kpl á 3,21
300 kpl á 3,16
500 kpl á 3,05
1000 kpl á 2,90
2000 kpl á 2,77

-hintoihin sisältyy 1-värisilkkipainatus, Huom! keskisävyisiin ja tummiin paitoihin painetaan aina automaattisesti ns. pohjavalkoinen varsinaisen painovärin alle, näin varsinainen painatus on aina peittävä, kirkas ja oikeansävyinen!
-aloituskustannus 50,-/jatkotilauksissa 25,-
-toimitus taitettuna nipuissa, viikkaus ja pussitus + 0,22/kpl
-toimitus on ilmainen eli perille jaettuna rahtivapaasti yhteen osoitteeseen
-hintoihin lisätään alv 24 %

MERKILLISEN EDULLISET HINNAT
perustuvat siihen, että ostamme tuotteet painopalveluineen suoraan ilman välikäsiä parhailta tehtailta - näin myös laatu on korkea - sekä siihen, että olemme pelkkä verkkokauppa ilman raskasta organisaatiota korkeine kuluineen.

Toimitusaika, minimimäärä ja maksuehto:
-toimitusaika: n. 3 vkoa vedoshyväksynnästä tai tarvittaessa sopimuksen mukaan nopeamminkin pitävänä dead-line -toimituksena
-minimimäärä 50 kpl - voi yhdistää vastaavanlaatuiseen naisten Gildan 5000 Heavy Cotton Adult t-paitaan - tilattava määrä voi sisältää samalla hinnalla eri paitavärejä ja kokoja, kunhan painoväri pysyy samana - minimäärää pienempiä määriä emme myy painatuksella
-maksuehto yrityksille ja yhteisöille 30 pv netto - yksityishenkilöille ennakkomaksu

PIKA- eli ns. dead-line -toimitukset:
PERILLÄ JOPA 1,5 - 2 VIIKOSSA vedoshyväksynnästä. Tarvittaessa sovimme tilauksen yhteydessä tarkasta toimituspäivämäärästä, jolloin toimitus on teillä viimeistään perillä.

Pyydä tarvittaessa tarjous
esim. useammista painoväreistä, useammista painatuksista, 4-värikuvapainatuksista, brodeerauksista yms.

Tilaa ilmainen näyte  
kun pyydät tarjouksen. Näin voit varmistua tuotteen laadusta ennen tilaamista. Näyte on perillä useimmiten jo seuraavana arkipäivänä.

Tee tilaus tai pyydä tarjous:
Voit tehdä tilauksen tai tarjouspyynnön sivun alareunan nettilomakkeen kautta sekä puhelimitse(p. 050 543 8140/myynti tai p. 044 294 4811/tukkumyynti ja myynti) tai sähköpostitse: info@kuusnelonen.fi

Vedostus, painoaineiston laatu ja tilausprosessi:
Tilauksen saatuamme kysymme sähköpostitse tai puhelimitse mahdollisesti vielä tarvittavat lisätiedot ja tarkennukset, jonka jälkeen lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostitse.
Tämän jälkeen graafikkomme muokkaa tarvittaessa painoaineistonne painolaatuiseen korkearesoluutioiseen digitaaliseen muotoon ilman mitään lisäkustannuksia. Suoritamme myös tarvittavat tekstiladonnat, värisävyjen tarkistukset, uudelleenasemoinnit, ym. muutokset.
Lisäksi myös hieman vaativammatkin vedostukset ja painoaineistojen valmistukset – kuten esim. putkihuivien ns. tapettipainatukset, hiirimattojen kalenterien rakentelut jne. – teemme aina ilmaiseksi.
Mikäli haluat varmistaa mahdollisimman nopean painoaineiston vedostuksen ja työstön, pyydämme toimittamaan aineiston jo valmiiksi painolaatuisena(< resoluutio min. 300 dpi, fontit konvertoituna, tiedostomuodot tällöin esim. PDF, AI, EPS).
Vaativat valokuvamaiset tai värikkäät – sisältää värisävyjen liukuja, häiveitä jne. – painoaineistot pyydämme toimittamaan painolaatuisina tiedostoina(< mieluiten vektorigrafiikkana, fontit konvertoituna). Lähetämme sähköpostitse n. 0 – 2 työpäivän kuluessa digitaalisen värillisen tuotteeseen asemoidun vedosehdotuksen nähtäväksi/hyväksyttäväksi. Tarvittaessa vedostamme uudestaan useammankin kerran ilman mitään lisäkustannuksia, kunnes vedos on mieleinen ja voit sen hyväksyä. Hyväksyntäsi saatuamme siirrämme tilauksesi tuotantoon.

Hinnat alv 0 %

Pyydä tarjous / Tee tilaus*
*
*