-Vaihda kuvia klikkaamalla
-Suurenna klikkaamalla isoa kuvaa

NON WOVEN -kuitukangaskassi, mitat: n. 36 x 42 cm, pitkät kantohihnat, täysin kierrätettävä - MERKILLISEN EDULLISESTI

-ympäristöystävällinen, polypropyleenia, täysin kierrätettävä materiaali, kevyt ja kestävä, paino n. 100 g/m2(yhden kassin paino n. 41 g)
-värit:  valkoinen, luonnonvalkoinen, musta, keskivihreä, turkoosinsininen, keskisininen, kirkaspunainen, oranssi ja keltainen

200 kpl á 1,19
300 kpl á 0,94
500 kpl á 0,85
1000 kpl á 0,78
2000 kpl á 0,76
3000 kpl á 0,74
5000 kpl á 0,71

-hintoihin sisältyy 1-värisilkkipainatus
-max. painoala 250 x 250 mm keskitettynä
-aloituskustannus 50,-/jatkotilauksissa 25,-
-toimitus on ilmainen eli perille jaettuna rahtivapaasti yhteen osoitteeseen
-hintoihin lisätään alv 24 %

MERKILLISEN EDULLISET HINNAT
perustuvat siihen, että ostamme tuotteet painopalveluineen suoraan ilman välikäsiä parhailta tehtailta - näin myös laatu on korkea - sekä siihen, että olemme verkkokauppa ilman raskasta organisaatiota korkeine kuluineen.

Toimitusaika, minimimäärä ja maksuehto:
-toimitusaika: n. 3 vkoa vedoshyväksynnästä tai tarvittaessa sopimuksen mukaan nopeamminkin pitävänä dead-line -toimituksena
-minimimäärä 200 kpl
-maksuehto yrityksille ja yhteisöille 30 pv netto - yksityishenkilöille ennakkomaksu

PIKA- eli ns. dead-line -toimitukset:
PERILLÄ JOPA 1,5 - 2 VIIKOSSA vedoshyväksynnästä. Tarvittaessa sovimme tilauksen yhteydessä tarkasta toimituspäivämäärästä, jolloin toimitus on teillä viimeistään perillä.

Pyydä tarvittaessa tarjous
esim. useammista painoväreistä, useammista painatuksista ; painatus mahdollinen max. neljällä painovärillä.

Tilaa ilmainen näyte  
kun pyydät tarjouksen. Näin voit varmistua tuotteen laadusta ennen tilaamista. Näyte on perillä useimmiten jo seuraavana arkipäivänä.

Tee tilaus tai pyydä tarjous:
Voit tehdä tilauksen tai tarjouspyynnön sivun alareunan nettilomakkeen kautta sekä puhelimitse(p. 050 543 8140/myynti tai p. 044 294 4811/tukkumyynti ja myynti) tai sähköpostitse: info@kuusnelonen.fi

Vedostus, painoaineiston laatu ja tilausprosessi:
Tilauksen saatuamme kysymme sähköpostitse tai puhelimitse mahdollisesti vielä tarvittavat lisätiedot ja tarkennukset, jonka jälkeen lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostitse.
Tämän jälkeen graafikkomme muokkaa tarvittaessa painoaineistonne painolaatuiseen korkearesoluutioiseen digitaaliseen muotoon ilman mitään lisäkustannuksia. Suoritamme myös tarvittavat tekstiladonnat, värisävyjen tarkistukset, uudelleenasemoinnit, ym. muutokset.
Lisäksi myös hieman vaativammatkin vedostukset ja painoaineistojen valmistukset – kuten esim. putkihuivien ns. tapettipainatukset, hiirimattojen kalenterien rakentelut jne. – teemme aina ilmaiseksi.
Mikäli haluat varmistaa mahdollisimman nopean painoaineiston vedostuksen ja työstön, pyydämme toimittamaan aineiston jo valmiiksi painolaatuisena(< resoluutio min. 300 dpi, fontit konvertoituna, tiedostomuodot tällöin esim. PDF, AI, EPS).
Vaativat valokuvamaiset tai värikkäät – sisältää värisävyjen liukuja, häiveitä jne. – painoaineistot pyydämme toimittamaan painolaatuisina tiedostoina(< mieluiten vektorigrafiikkana, fontit konvertoituna). Lähetämme sähköpostitse n. 0 – 2 työpäivän kuluessa digitaalisen värillisen tuotteeseen asemoidun vedosehdotuksen nähtäväksi/hyväksyttäväksi. Tarvittaessa vedostamme uudestaan useammankin kerran ilman mitään lisäkustannuksia, kunnes vedos on mieleinen ja voit sen hyväksyä. Hyväksyntäsi saatuamme siirrämme tilauksesi tuotantoon.
Hinnat alv 0 %

Pyydä tarjous / Tee tilaus*
*
*